Saturday, October 31, 2009

Tallinnas on november


Kirjutan nüüd siia ka lõpuks. Viimasel ajal on tekkinud vabasid päevi, aga blogisse pole jõudnud kirjutada ja pilte pole ka saanud üles riputatud. Täna parandan vea :)
Asjalood on siin niimoodi, et hooaeg on tõesti lõppemas nii nagu ma eelmises blogis kirjutasin. Ainult üks põllulapp on veel alles, mida koristame üle ühe päeva nüüd. St et päev tööl, üks päev vaba. Seetõttu teenib siin ainult elamise- ja toiduraha. Kaspar ja veel 2 eestlast tõmbasid siit juba nädal tagasi uutele jahimaadele minema. Kaspari teekonnast saate tema blogist lugeda. Põhjus, miks mina siia jäin , on lihtne: 10. novembril jõuab Kadri siia. Siis on töötamisega lõpp ja hakkame koos reisima :) Kui ma praegu liiguks Proserpinest minema, siis see võtaks raha. Uude farmi kohale jõudes peab ilmselt ootama waiting-listis nädalakese või isegi rohkem, kohe tööle saada on keeruline ja palga saab ka kes-teab-millal. Ühesõnaga ilge keberniit oleks praegu asju muutma hakata. Praegu teenib siin vähemalt elamise raha ära ja reisisääste kasutama ei pea. Kui Kadri siia jõuab, siis algab alles õige reis pihta :) Esialgu oleme nädal või paar (nii kaua kui tahame/viitsime) Austraalias. Edasi liigume Aasiasse. Täpselt veel ei tea, mis riikidesse, aga ilmselt tahaks ära käia Tais, Laoses, Kambodžas, Vietnamis, Indias ja Nepaalis. Vaatame, kas igale poole jõuab, aga tahaks võimalikult palju näha. Oleme spontaansed ja vaatame kaua raha jätkub ja kust tuul puhub. Kindel plaan puudub, aga kindlasti tahaks Nepaalis ära käia. Eks siis näeb, kui Kadri siia jõuab...
Sain teada, et Proserpine'is on ka lennujaam ja ostsin lennupileti Brisbane ära, mis oli odavam kui bussipilet Brisbane'ist siia! Bussiga Brissist Proserpine'i läks 140$ ja 18h. Lennukiga siit brissi on 100$ ja 1,5h. Et siis siit õpetus ka teistele Austraalias reisijatele: vaadake alati lennupiletite hindu ka! Võib võita rahaliselt ja ajaliselt. Nonii, aitab kah vast. Muidu midagi märkimisväärset pole juhtunud. Kui midagi muutub, eks siis paneb jälle siia kirja. Rõõmu!

1 comment:

  1. kle suslik, ma olen ka tais 18.nov-22.dets...anna teada kui samal ajal sinna satud (o; yehaaa
    /Kaia

    ReplyDelete